Onderstaande bedrijven waren deelnemer van de rally op 13 maart 2021:

Poort van Franeker

Poort van Franeker staat bekend als een gezellig eetcafé in elfstedenstad Franeker. Daarnaast beschikken we over gezellige zalen en nette hotelkamers. Bovendien is het hotel-restaurant gesitueerd op een prachtige, historische locatie, direct gelegen aan het Van Harinxmakanaal.

Op de menukaart in het restaurant staan seizoensgebonden gerechten, 3-gangen menu’s, lunchgerechten en à la carte gerechten. Naast de kaart kunt u diverse andere gerechten van ‘de dag’ of ‘de week’ bestellen.

Bezoek de website van Poort van Franeker

Hippe Frieten (Bij ONS)

Wij zijn Wietske en Cor Boonstra van Wijnen van Ons… & Hippefrieten. Naast onze Wijnwinkel en Loaded Fries hebben we ook diverse Foodtrucks VET… Homemade Friet, VET… Hippefrieten voor Loaded fries en de VinoVan een mobiele Wijnbar voor mooie wijnen.

Samen met een enthousiast team van medewerkers zijn we culinair en gastvrij bijzonders actief in Harlingen en omgeving.

Bezoek de website van Hippe Frieten

Restaurant Bloemketerp

Samen met familie, vrienden, bedrijf of vereniging genieten van een heerlijk diner of buffet? Onze menukaart bestaat uit een gevarieerd aantal gerechten geschikt voor ieders smaak. Geniet van onze speciaal geselecteerde producten.

In ons restaurant kunt u genieten van een heerlijk diner of buffet, dit kunt u combineren met bijvoorbeeld bowlen en voor de kinderen een bezoek aan Monkey Town.

Bezoek de website van Restaurant Bloemketerp

Restaurant Grand Café Levels

Een restaurant en bar waar genieten en beleving centraal staat. In een unieke en ongedwongen setting kunt u genieten van een heerlijke lunch, kop koffie, borrel of diner. De gast is hier écht te gast.

Passie, gastvrijheid en professionaliteit drijft ons bij alles wat we doen. Daarnaast hechten wij grote waarde aan toegankelijkheid en betaalbaarheid. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Wij zullen er elke keer weer alles aan doen om uw bezoek aan Levels ontspannend, memorabel en vooral voor herhaling vatbaar te laten zijn!

Bezoek de website van Levels

Onderstaande bedrijven waren deelnemer van de rally op 27 februari 2021:

Restaurant Lokaal Op Hatsum

Restaurant Lokaal Op Hatsum, de locatie bij uitstek voor uw unieke bedrijfsuitjes, familiefeesten, trouwerijen, vergaderingen, verjaardagen en vele andere gelegenheden. Voor kleine en grote groepen!

Wisselende kaarten met onder andere vlees, vis en veganistische gerechten. Luxe en beleving met klassieke en moderne invloeden, eten en drinken op bourgondische wijze gepresenteerd.

Lokaal op Hatsum staat voor gastvrijheid met de allermooiste en allerbeste streekproducten. Duurzaam, biologisch en afkomstig uit de streek. Een unieke eetbeleving waar men u keer op keer weet te verrassen!

Bezoek de website van Lokaal op Hatsum

Theetuin Slappeterp .. een plek die je als werkelijk ervaart!

Binnen of buiten in de theetuin geniet u van de huiselijke sfeer met een vaas landelijke bloemen en de reuring die een kleinschalig bedrijf als Slappeterp eigen is. Sinds het seizoen 2020 is de locatie uitgebreid met een prachtige orangerie “WJERLJOCHT”grenzend aan de theetuin en aan het kampeerterrein.

Rondje Noordwest Friesland doet de theetuin aan (knooppunt 90) en de wandelpaden “It Boerepaad” lopen achter het terrein langs. Theetuin Slappeterp is een volledig erkende horecagelegenheid die voldoet aan de eisen die daaraan gesteld worden.

Bezoek de website van Theetuin Slappeterp

Restaurant De Zwarte Haan

De Zwarte Haan is uniek gelegen aan de voet van de Waddenzeedijk, en wordt omringd door natuur, rust en ruimte. Het restaurant is gevestigd in een monumentale boerderij

De koks van De Zwarte Haan werken elke dag met verse, meest biologische producten uit de regio en Fair Trade producten uit de hele wereld. Het restaurant is een uitstekende locatie voor een heerlijk kopje koffie met gebak uit eigen keuken, lunch, brunch, diner, receptie, koud en warm -buffet of bruiloft.

Bezoek de website van De Zwarte Haan

The Friezinn

We geloven dat we in ons gastheerschap niets anders kunnen doen dan meebewegen met de seizoenen. Je dát laten proeven wat er nú uit het land, de zee of uit de lucht komt. We dansen mee op de (r)evolutionaire golven van lokaal, gezond en vers. We beloven: smaak.

En dat in een sfeervolle herberg. Op een plek die sinds 1963 mensen trekt. Van vissers tot zwemmers. Van aardappeltelers tot kunstenaars. Of je nu de winter in de lucht ruikt, of het zomerse wild ziet: we staan voor je klaar, met een warme en royale glimlach. Omdat de herberg een plaats is voor iedereen.

Bezoek de website van The Friezinn

Restaurant ’t Havenmantsje

Eerbied voor onze gast. Niet meer, niet minder en voor elke gast op elk moment van de dag. Met de nieuwe serre kunnen we veel culinaire wensen van elke gast in vervulling laten gaan. Wat dacht u van een (h)eerlijke kop koffie in de ochtendzon op ons terras. Of een inspirerende lunch met een van onze bites. Of kiest u ’s avonds voor een greep uit onze specials met uitzicht op de haven van Harlingen of een compleet een indrukwekkend verrassingsdiner. Alles kan.

Bezoek de website van ’t Havenmantsje

Georganiseerd door Rotary Club Harlingen: