Hartelijk dank voor uw interesse in de Horeca Support Rally. We zien u heel graag aan de start verschijnen en wensen u nu reeds een geweldige middag / avond!

INSCHRIJVEN VOOR DE RALLY

    INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK: VOL!

    Afzeggen kan kosteloos tot 72 uur vóór de start van de eerste équipe. Vindt een afzegging later plaats, dan kan men geen aanspraak meer maken op restitutie in verband met de verplichtingen richting de deelnemende horecabedrijven (tenzij er sprake is van aantoonbare overmacht, zulks ter beoordeling van de organisatie). Het staat afzeggers natuurlijk altijd vrij een vervangende équipe te regelen!

    Deelname met partner of gezin (juist leuk nu het een Paasrally betreft met wat extra leuke elementen voor het gezin) in 1 auto conform de geldende RIVM regels. De kosten voor deelname bedragen € 40,00 per volwassene (>12 jaar) en € 20,00 per kind (t/m 12 jaar). Familiekorting: deelname met 2 volwassenen en 2 kinderen voor € 100,00.

     Je kunt het inschrijfbedrag daarna overmaken naar NL46RABO0119398079 t.n.v. Rotary Club Harlingen. Na opgave en betaling ontvang je een digitaal routeboek en een starttijd. 

    Georganiseerd door Rotary Club Harlingen: